LIER

de mogelijkheden voor socio-culturele activiteiten zijn wat groter geworden. En we willen daar met de VVB Lier-Berlaar gebruik van maken om een volgende activiteit te organiseren . Samen met met de Marnixring Lier en het Davidsfonds Lier nodigen we prof. Carl Devos uit voor een lezing over ‘De staat van het land’. Deze lezing gaat door op donderdag 1 oktober om 20.00u in het Sint-Gummarus-College, Kanunnik Davidlaan 10, Lier.

Wetstraat, Brussel.

We nodigen je van harte uit om naar deze topspreker te komen luisteren. Het onderwerp is brandend actueel en dat zal tegen begin oktober niet anders zijn, integendeel. De lezing is bovendien gratis.

VERVANGING

Prof. Carl Devos liet zich finaal verontschuldigen omwille van de gewijzigde coronatoestanden aan de Universiteit Gent.

De organisatoren vonden onmiddellijk een vervanger in de persoon van journalist Rik Van Cauwelaert, die de Wetstraat zeer goed kent en deze lezing wil overnemen. Het onderwerp van de lezing, de plaats, tijd en uur blijven dezelfde.

 

We organiseren die avond natuurlijk op een corona-veilige manier. En om die reden moet je verplicht op voorhand inschrijven. Je kan dat doen via de link die je hieronder vindt. De plaatsen zijn beperkt. Vol = vol, dus snel zijn is de boodschap.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=s1-d4Ls8HEqduqxcKhtTKIA27tQFHCdOiOrN83nlBCtURE1CQ1hFU0JGRDBIQk42R0xOR0dSUzUzUi4u

Tot dan !

Met vriendelijke groeten
Bruno Van Clemen
namens VVB Lier-Berlaar