Hove

Woensdag 21 oktober tijdens de openingsuren van de bib (14.00-17.00 uur) en dinsdag 6 oktober in het dienstencentrum (14.30-17.00 uur).

Hoe krijg ik muziek op mijn smartphone ? Hoe zet ik foto’s over van mijn smartphone naar mijn laptop ? Hoe bescherm ik mijn privacy ? Met welke apps kan ik e-boeken lezen ? Waarom moet ik mijn tablet updaten ? Kom met al je digitale vragen naar C@fé Linc in de bib van Hove. De ‘digiweet’ van Linc helpt je graag verder. Je kan ook tips en tricks uitwisselen met andere bezoekers. Deelnemen is gratis. Je moet niet vooraf inschrijven en je blijft zolang je wil. Meer info : bibliotheek@hove.be.

De Digidokters

Doet jouw toestel niet wat je zou willen dat het doet ? Komen er rare meldingen op die je niet begrijpt en waar je geen weg mee weet ? Moet je een nieuw programma downloaden of moet je een update installeren en durf je daar zelf niet aan te beginnen ? Voorlopig zijn het niet de leerlingen van het Sint-Jozefinstituut in Kontich, maar onze eigen computerlesgevers en -begeleiders die je daarbij op dinsdag 6 oktober van 14.30 tot 17.00 uur gratis zullen helpen in Dienstencentrum Ten Hove aan de R. Verbeecklaan 3. Een afspraak maken is verplicht via 03 / 454 08 37 of dienstencentrum@ocmwhove.be.