Urania kijkavond op vrijdag 25 september 2020

Hove

Op vrijdag 25 sept 2020 is er op Urania een kijkavond. Bij helder weer staan onze medewerkers paraat om je een blik te gunnen door onze grote telescoop, op o.a. de maan en planeten Jupiter en Saturnus. Voor kinderen start de kijkavond om 19.45 u. met een kinderplanetarium-voorstelling en de Nederlandstalige kinderanimatie full-domefilm “Lucia en het meteorietenmysterie”. Nadien kan je met eigen ogen door onze grote telescoop kijken ! Om 20.45 u. start de publieke kijkavond (volzet) met een overzicht van wat er aan de hemel allemaal zichtbaar in ons Zeiss Planetarium en een full-dome (360°) film over ruimtevaart of sterrenkunde, nadien bekijk je het met je eigen ogen door onze grootste sterrenkijker! Een ticket kost 10 euro.

Foto’s (c) Gazet van Hove.