Dag van de Kringwinkel

Op zaterdag 17 oktober is het naar jaarlijkse gewoonte Dag van de Kringwinkel in heel Vlaanderen. Door de COVID-maatregelen zal deze dag er anders uitzien dan anders, maar het blijft een dag waarop we met z’n allen aandacht vragen voor onze werking! Vanaf 17 oktober vind je extra retrogoederen en muziekinstrumenten in onze winkels. Om drukte te vermijden, kan je na 17 oktober dus ook nog pareltjes op de kop tikken! Hier vind je meer info.

Opnieuw & Co wordt 25 jaar !

25 jaar geleden, op vrijdag 13 oktober 1995, opende Opnieuw & Co haar deuren in Lier. Het is een jubileumjaar dat we ons lichtjes anders hadden voorgesteld. Er stonden een heleboel feestelijkheden op de planning, maar voorlopig kunnen die niet doorgaan. Maar niet getreurd! Zo gauw het weer veilig kan en mag, geven we er samen een lap op! Op naar de 50 !

Wij zoeken een HR Manager

Opnieuw & Co is op zoek naar een hands-on HR manager met stevige bagage in het uitrollen van HR projecten en coördineren en structureren van processen.
Ken jij iemand of ben jij onze perfecte kandidaat? Klik dan hier voor meer informatie en laat ons snel iets weten !

Pak de draad op

Opnieuw & Co gaat samenwerken met Pak De Draad Op, een project voor De Warmste Week ten voordele van de vzw ArmenTeKort: een organisatie die kansrijke en kansarme stadsgenoten met elkaar verbindt en kansarme mensen laat groeien. We roepen iedereen op om de OmarmMeVerwarmMe sjaal te breien in de vorm van een mouw. Door deze sjaal te dragen, cadeau te geven of te kopen, toon je dat je mensen die in kansarmoede leven niet vergeet. Hoe kan je helpen? Heb je restjes wol? Doneer ze in één van de geefpunten van Opnieuw & Co. Wil je beginnen breien? Hier vind je alle info. Nog vragen, stuur een mailtje naar pakdedraadop@gmail.com! Vanaf november worden de sjaals ook verkocht. Volg Pak De Draad Op via Facebook en Instagram en verspreid mee de oproep om armen te breien !

Warmte Verzilverd

Opnieuw & Co is een trotse partner van het nieuwe warmtenet in Mortsel en Edegem dat wordt gerealiseerd door Warmte Verzilverd. Dit warmtenet zal industriële restwarmte van de Agfa-Gevaertfabriek gebruiken om, in een eerste fase, nieuwe woonwijken en bedrijven in de omgeving duurzaam te verwarmen. Het is de eerste keer dat industriële restwarmte op deze manier wordt gerecupereerd in de provincie Antwerpen. Alle buizen lopen over het grondgebied van Opnieuw & Co, de werken hiervoor zijn net gestart !

Geefpunt Lier opnieuw open

Goed nieuws! Ons geefpunt in Lier gaat terug open op maandag 28 september! Van maandag tot vrijdag kan je er weer terecht tussen 10 en 18 uur met al je herbruikbare spulletjes. Ook onze geefpunten van de winkels Duffel en Nijlen zijn open van maandag tot vrijdag. Op de Vredebaan 76 in Mortsel kan je terecht van maandag tot zaterdag tussen 10 en 18 uur. Tot gauw !

Foto’s (c) Gazet van Hove.