Davidsfonds Hove : afgelasting activiteiten wegens COVID-19

Beste Davidsfondsleden en sympathisanten,

  • De lezing en proeverij van vanavond (13/10 om 20 uur in Da Capo)  “BIER BINNENSTEBUITEN” is afgelast wegens COVID. Deze activiteit wordt verplaatst naar een later te bepalen datum. Alle geregistreerde deelnemers zullen een terugbetaling ontvangen.
  • De lezing i.s.m. KWB, de Heemkundige kring De Markgraaf en KNSB op donderdag 5 november e.k. in zaal De Markgraaf is eveneens afgelast wegens COVID, ook deze activiteit zal verplaatst worden naar een later te bepalen datum.
    Lieve Duffeler (Davidsfonds)
  • We kunnen alleen maar hopen dat de situatie zich zal herstellen en dat onze Adventsviering “Onbeminde gelovigen” met Prof. Guido Vanheeswijck zal kunnen doorgaan op donderdag 17 december e.k. in zaal De Markgraaf.   Een uitnodiging voor deze activiteit mag u nog verwachten en we houden u zeker op de hoogte of deze avond al dan niet zal kunnen doorgaan.

Zoals zovele andere socioculturele verenigingen vinden we het bijzonder jammer dat we jullie niets meer kunnen aanbieden door deze pandemie, die maar niet onder controle lijkt te komen.

We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en tot later.

Namens het ganse bestuur,
vriendelijke groeten,
Lieve Duffeler
Davidsfonds Hove

Foto’s (c) Gazet van Hove.