De Dag van de Kringwinkels

Opnieuw & Co

Op de Dag van de Kringwinkel zetten alle Kringwinkels in Vlaanderen hun deuren open om aandacht te vragen voor sociale tewerkstelling. Dat het er dit jaar anders aan toe zal gaan, is onvermijdelijk. Bij Opnieuw & Co vind je vanaf 17 oktober een heleboel retro én muziekinstrumenten! ⁠⁠De week nadien worden extra goederen aangeleverd, dus er is geen haast bij om meteen zaterdag langs te komen.⁠

Retro in overvloed

Omdat onze Retrodag in maart niet kon doorgaan, hebben we nu extra veel retrospulletjes en brocante in de aanbieding. Van speelgoed uit de oude doos en vintage meubels tot seventies outfits en brocante serviezen, wij zijn nu al nieuwsgierig naar wat jij zal vinden !

Music Maestro

Dit jaar vind je niet alleen retrospulletjes op de Dag van de Kringwinkel, maar ook een heleboel muziekinstrumenten. Ben je dus op zoek naar een tweedehandse gitaar, een djembé, een viool, een bouzouki of gewoon een blokfluit? Kom zeker eens kijken wat je op de kop kan tikken.

Doedoe-het-zelfpakketten

Van 17 tot 23 oktober kan je in onze 5 winkels ook de geüpcyclede spulletjes van Circulair Atelier DoeDoe kopen. Er zijn nu ook doe-het-zelfpakketten om thuis zelf aan de slag te gaan. Naai je eigen schoudertas uit oude banners of maak origamislingers uit oude atlassen en strips.We zijn nu al benieuwd naar jouw resultaat.