Het gemeentebestuur wil iedereen bedanken om de maatregelen tijdens de coronacrisis zo goed op te volgen, voor de vele acties van solidariteit, voor alle buurtinitiatieven, maar ook voor de vele creatieve aanpassingen die de handelaars en horecazaken bedachten. Daarom hebben we elke inwoner, ongeacht de leeftijd, een Boechoutbon ter waarde van 10 euro geschonken die je kan besteden bij lokale handelaars en horeca.

Deelnemende handelaars en horeca

Je kan met je Boechoutbon nog tot en met 30 juni 2021 terecht bij de deelnemende handelaars en horeca. Je herkent ze aan de affiche die aan hun raam of in de winkel hangt. Of je kan een kijkje nemen in de deelnemerslijst die op onze website staat.

De bon moet in één keer gebruikt worden en er wordt geen wisselgeld op teruggegeven als de waarde van het aangekochte product lager is dan 10 euro.

Handelaars en horeca die graag nog willen deelnemen aan deze actie, kunnen zich inschrijven door het e-formulier in te vullen.

Schenk je bon

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je Boechoutbon te schenken aan inwoners die het harder nodig hebben. Wie z’n bon graag doneert, hoeft zich niet te verplaatsen naar sportpark Sneppenbos en kan gewoon een mailtje sturen naar ikschenkeenbon@boechout.be. De dienst Welzijn zorgt ervoor dat de bonnen bij de juiste personen terechtkomen.

Foto’s (c) Gazet van Hove.