Opnieuw & Co Wintert

Dit jaar steken we ons jaarlijks kerst- en winterevenement in een ander jasje. Vanaf woensdag 18 november vind je in al onze winkels een heleboel originele kerst- en winterspulletjes. Kerstversiering, warme winterjassen, knusse dekentjes, mooie lichtjes, kandelaars, en zoveel meer. Welkom !

Geefpunt winkel Kontich opnieuw open

Sinds maandag 26 oktober is ons geefpunt in Kontich weer open. Van maandag tot vrijdag kan je er terecht met al je herbruikbare spullen, net als in onze geefpunten aan de winkels in Duffel, Lier en Kessel. Je kan ook nog steeds van maandag tot zaterdag terecht bij ons geefpunt op de Vredebaan 76 in Mortsel. Tot binnenkort !

Vrijdag de 13de

Omdat Opnieuw & Co de deuren opende op vrijdag de 13de, geven we al 25 jaar lang elke vrijdag de dertiende 13% korting op alle goederen in onze winkels. Dat is dit jaar niet anders. Kom dus zeker eens langs op vrijdag 13 november want voor ons is die vrijdag een geluksdag. Misschien voor jou ook ?

Green Friday

Naast vrijdag de dertiende is er nog een andere vrijdag jouw geluksdag. Green Friday is ontstaan vanuit een protest tegen de overconsumptie die dagen zoals Black Friday aanmoedigen. Die dag zetten we het bedrag van je aankopen dubbel op je klantenkaart, om je te bedanken dat je ervoor kiest om duurzaam te winkelen en te hergebruiken in plaats van nieuw te kopen .

Foto’s (c) Gazet van Hove.