Opnieuw & Co. deelt mee

Geef een geschenkbon cadeau

Al onze winkels zijn gesloten maar met de feestdagen in het vooruitzicht, willen we jullie toch een alternatief aanbieden. Je kan daarom vanaf nu ook een geschenkbon bij ons bestellen. Die is een jaar geldig en kan in onze 5 winkels gebruikt worden. Zo geef je iemand een duurzaam cadeau en steun je tegelijkertijd de sociale tewerkstelling en het lokale hergebruik. Dat is een feestje voor de ontvanger én het milieu! Stuur ons een mail en we geven je de details hoe je aan de bon kan geraken.

Nieuwe maatregelen

Op 30 oktober besliste de overheid om alle niet-essentiële winkels in België te sluiten om de verdere verspreiding van het Coronavirus in te perken. Hieronder sommen we op wat nog kan en wat niet kan.
Bedankt alvast voor jullie begrip, hou het veilig en veel moed aan iedereen om hier samen uit te komen.

Winkelen

Al onze winkels zijn vanaf maandag 2 november tot nader order gesloten, net als de geefpunten aan de winkels

Geven

Alle recyclageparken blijven open, net als ons geefpunt aan de Vredebaan 76 in Mortsel van maandag tot zaterdag van 9.00 – 17.00 u. We aanvaarden nog alle herbruikbare goederen behalve meubels, omdat onze opslagcapaciteit beperkt is.

Kledingcontainers

Onze kledingcontainers aan de winkels blijven staan en worden regelmatig leeggemaakt. Als een container vol is, gelieve je spullen er niet naast te zetten, want dat is sluikstorten en dus strafbaar. Bel ons even op 03 / 488 38 83 en we komen hem met plezier leegmaken.

Textielophalingen

De huis-aan-huis textielophalingen doen we in opdracht van de gemeenten. Deze gaan nog steeds door. De flyers met de data krijg je in de brievenbus of vind je hier.

Ophalingen en leveringen aan huis

Onze gratis ophalingen aan huis gaan nog steeds door. We komen na een telefoontje je herbruikbare goederen ophalen. Meubels kunnen we voorlopig niet meer aanvaarden omdat de opslagcapaciteit in ons magazijn beperkt is.

Inboedelservice

Onze inboedelservice komt hun reeds gemaakte afspraken nog na, maar er worden voor onbepaalde tijd geen nieuwe afspraken gemaakt.

Foto’s (c) Gazet van Hove.