Ook Hove ontsteekt nu al de kerst en feestverlichting

Net zoals in vele andere steden en gemeenten heeft nu ook de gemeente Hove de nieuwe en mooie kerst en feestverlichting aangestoken in het centrum van de gemeente. Dit gebeurde op vraag van het lokaal bestuur – de mensen van “Hove Onderneemt” en ook de vele lokale handelaars die het moeilijk hebben in deze donkere en sombere dagen door de coronatoestanden. “Waarom verder lopen als je het ook in de gemeente Hove kan kopen” kreeg daarmee ook een sfeervolle en aangename visuele beleving erbij.

De feestverlichting van de afgelopen jaren was dringend aan vernieuwing toe. Er is nu gekozen voor een themaverlichting die enkel tijdens de eindejaarperiode zal worden gebruikt.

Het lokaal bestuur Hove wil zo in deze moeilijke en donkere tijden licht brengen in de dorpskern en de lokale handelaars een hart onder de riem steken. De kerstverlichting werd gisterenavond volledig corona-proof ontstoken rond 18.30u. Regioradio Zuidrand mocht erbij zijn en wil graag de boodschap van de Hovese schepen van o.a. lokale economie Luc Vuylsteke de Laps aan jullie doorgeven.

Luc Vuylsteke de Laps

Radio Zuidrand FM 105.1

Foto’s (c) Gazet van Hove.