Hove toont z’n hart met een (afhaal)ontbijt 

Hove toont dit jaar z’n hart voor een goed doel op zondag 29 november niet met de traditionele brunch, maar een (afhaal)ontbijt ten voordele van Ritmica, Hoveberg, Ziekenzorg, De Vuurtoren en Rode Kruis Hove-Lint.

De volledige opbrengst van de activiteiten gaat naar deze vijf organisaties.

Steun je mee deze Hovese initiatieven, bestel dan nu een overheerlijk ontbijt (samengesteld door onze plaatselijke handelszaken Brandtfood en bakkerij Waumans-Leemans) en haal het op 29 november tussen 8.00 en 10.30 uur af in Da Capo (Lintsesteenweg 1A).

Kostprijs ontbijt : 15 euro per persoon, 50 euro voor een familieontbijt voor vier personen. Thuislevering – alleen als het echt niet anders kan ! – vraag je via cultuur@hove.be.

zondagmorgen in niet-corona-tijden

Foto’s (c) Gazet van Hove.