Boechout : Sinterklaas beantwoordt live je vragen

In normale omstandigheden zou de Sint op zaterdag 21 november zijn intrede hebben gedaan in sportpark Sneppenbos. Maar dat grote feest kon jammer genoeg niet doorgaan. Toch wil hij de Boechoutse kinderen niet teleurstellen.

Livestream

Gelukkig is de goede man mee met zijn tijd ! Want je kan hem al je vragen stellen tijdens een livestream op de Facebookpagina van de gemeente Boechout. De livestream gaat door op zaterdag 28 november tussen 17.00 en 18.00 uur. Zorg er dus voor dat je samen met je kind(eren) klaar zit voor je laptop of gsm om een babbeltje te doen met de Sint. Hij zal zijn uiterste best doen om alle vragen te beantwoorden. De Pieten kunnen er niet bij zijn, want zij zijn op dat moment al druk bezig met de organisatie van de pakjes!

Bezorg je tekeningen

Zoals je al weet, houdt de Sint van tekeningen. Hij zal er ook enkele laten zien tijdens de livestream! Maak dus een leuke tekening, zet je naam erbij en deponeer ze nog tot vrijdag 27 november in de brievenbus van het gemeentehuis (Heuvelstraat 91). We zorgen ervoor dat alle tekeningen bij de Sint terechtkomen.

Praktisch

  • Wil je de livestream graag volgen ? Zet je dan op aanwezig in dit Facebookevenement. Zo krijg je een melding als de livestream start.
  • Of surf op zaterdag 28 november om 17.00 uur naar de Facebookpagina van de gemeente Boechout. Ook daar zal je de livestream terugvinden.
  • Onderaan de livestream kan je via een reactie dan al je vragen aan de Sint stellen.

Kan je er tijdens de livestream zelf niet bij zijn ? Bekijk dan het filmpje achteraf op de Facebookpagina van de gemeente Boechout..

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.