Heuglijk nieuws ! De Sint heeft net bevestigd dat hij dit jaar zal langskomen in alle straten van onze gemeente om alle brave Edegemse kinderen te begroeten. Zwaai vanop veilige afstand aan je voordeur, vanop je balkon of aan het raam naar de goedheilig man en z’n helpers !

Wees gerust, de Sint zal je niet vergeten en neemt z’n tijd om naar iedereen te wuiven. Hij spreidt zijn optocht immers over drie dagen. Je mag hem verwachten op zondag 29 november, zaterdag 5 of zondag 6 december. Wanneer en hoe laat de Sint en z’n pieten ongeveer in jouw straat zullen zijn, lees je later deze week op de website en Facebook. Hou dus zeker onze pagina in de gaten.

Laat je huis opvallen ! 

Sinterklaas krijgt graag veel tekeningen, maar hij kan ze door de coronamaatregelen helaas niet rechtstreeks in ontvangst nemen. Hang je tekeningen aan het raam, schrijf een boodschap met krijt op de stoep en versier je voordeur met slingers zodat de Sint tijdens zijn tocht door Edegem omver geblazen wordt door je prachtig versierde straat.

Heb je nog een brief of tekening voor de Sint? Stuur ze dan voor 28 november 2020 op naar:
Sinterklaas
Spanjestraat 1
0612 Hemel

en deponeer ze in de speciale Sint-brievenbussen van de post.

O die Corona

Wegens de coronamaatregelen kan de Sint helaas geen bezoek ontvangen. Er komen dit jaar drie pieten uit de bubbel van de Sint mee en ze zullen geen snoepgoed uitdelen. Vergeet niet dat alle coronamaatregelen die nu gelden ook van toepassing zijn tijdens de optocht van Sinterklaas.

De politie en enkele stewards houden een oogje in het zeil en zullen alles in goede banen leiden.

Foto’s (c) Gazet van Hove.