Alle rijexamens opgeschort vanaf 2 november
Het Overlegcomité heeft op vrijdag 30 oktober verstrengde maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Conform de beslissingen van het Overlegcomité worden de rijexamens en rijlessen, inclusief het terugkommoment, tot nadere berichtgeving opgeschort.Het gaat om alle rijopleidingen, het terugkommoment, de nascholing in het kader van vakbekwaamheid en de theoretische en praktische examens voor het behalen van het rijbewijs.

De wettelijke voorziene termijnen voor opleidingen en examens worden tot en met 30.09.2021 verlengd. Zo krijgt u voldoende tijd om uw nieuwe afspraak in te plannen.

Gelukkig vallen we niet volledig stil. Via onze online boekingsmodule kan je wel theorie -of rijlessen inplannen voor de periode na 13 december. Ga je volle gas voor je theorie? Neem je tijd, bestel je handboek in onze webshop en oefen met het vernieuwde proefexamen.

Heb je nog vragen ? Gelieve je te richten tot corona@vabrijschool.be

Verder doen we een oproep om zeker de opgelegde maatregelen te volgen en hopen we dat jij, je familie en vrienden gezond blijven. Laten we samen corona verslaan.