Beste Hovenaar,

Begin maart dook het coronavirus COVID-19 op in ons land. De impact liet zich duidelijk voelen op onze samenleving en beheerst ons leven nog altijd in grote mate.

Onze vrijwilligers streden meteen mee tegen corona. We zorgden o.a. voor ziekenvervoer, veilige bloedinzamelingen en ondersteuning in woonzorgcentra.

Voor het eerst in bijna 60 jaar konden onze vrijwilligers in april geen stickers verkopen. Dat heeft ernstige gevolgen voor de financiële middelen van Rode Kruis-Hove-Lint.

Terwijl hulp in jouw buurt – juist nu – meer dan nodig is.

Rode Kruis-Hove-Lint heeft jouw hulp nodig

Zij zijn aangewezen op de steun van de bevolking om de juiste hulpmaterialen te kunnen verkopen. Jouw gift komt volledig ten goede aan de lokale hulpverlening.

Doe vandaag een gift en zorg ervoor dat onze vrijwilligers hulp kunnen blijven bieden. De klok rond, weer of geen weer. Mensen in nood helpen doe je niet alleen, daar heb je vrijwilligers én schenkers voor nodig.

Uitzonderlijk extra fiscaal voordeel

COVID-19 treft ons zwaar. De overheid stimuleert daarom de vrijgevigheid door de belastingvermindering voor giften in 2020 op te trekken van 45% naar 60%. Steun ons met 40 euro of meer en geniet van dit uitzonderlijk belastingvoordeel.

Elke gift is welkom en maakt een verschil !

Reknr. : BE51 0018 8808 2162
BIC : GEBABEBB

Rode Kruis Vlaanderen – Afdeling HOVE-LINT

Duffelsesteenweg,     65

2547    LINT

Tom Bellens

Voorzitter Rode Kruis-Hove-Lint

Tom Bellens

p.s. Als dank voor je steun, ontvang je een persoonlijke Rode Kruiskaart in de brievenbus.

Foto’s © Gazet van Hove.