Sinterklaas rijdt op zaterdag 5 december door Hove

De grote Hovese DEURTOCHT : zaterdag rijden Sinterklaas en Zwarte Piet dankzij de steun van Gezinsbond Hove, Immo Casco en Radio Zuidrand door ALLE straten van Hove. Klik op de linken op www.sinterklaasgemeente.be en ontdek de volgorde van de straten en de rijrichtingen. Zwarte Piet heeft gegokt wanneer we ongeveer in je straat komen. Volg zaterdag deze facebookpagina om ook live te volgen via Google Maps. Trek een foto als Sinterklaas zwaait naar jou en stuur je foto als bericht naar onze facebookpagina.
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en hoed, de tekst 'De Hovese Gezinsbond. Immo Casco én Radio Zuidrand stellen voor: DE Sinterklaas& Piet- Zwaai aan je P UR-TOCHT! raam zat 5 dec vanaf 10u3 Sinterklaas & Piet rijden door ALLE straten van Hove. Versier je huis en hang megagroot je namen én tekeningen aan je raam! Zwaai op afstand en veilig aan je voordeur of appartementraam. Volg hun route vanafı dec én live op facebook/sinterklaasinHove'

sfeerbeelden uit 2014

 Foto’s (c) Gazet van Hove