De jaarlijkse tentoonstelling van Parallax kon niet doorgaan, maar wordt wel digitaal en in beperkte vorm gepresenteerd op www.parallaxfotokring.com .

Neem er zeker eens een kijkje en neem deel aan de wedstrijd !

foyer Da Capo, fotomuur

Beste Fotoliefhebber,

Onze fotografie activiteiten werden dit jaar stevig doorprikt door het alles overheersende virusbeestje.

Een wereldpandemie betekent echter nog niet dat we volledig stil hebben gezeten. Fotokring Parallax heeft in de loop van het jaar 2020, dankzij initiatieven van onze leden, een aantal activiteiten georganiseerd die ons stimuleerden om de fotocamera ter hand te nemen.

Groepsactiviteiten, in de zin van fysieke bijeenkomsten, waren niet aan de orde maar virtuele activiteiten des te meer. 

Bekijk op deze website onze activiteiten- en blogpagina waar je kan ontdekken hoe het bij Fotokring Parallax reilde en zeilde in 2020.

Ook willen we je onze jaarlijkse fototentoonstelling tonen. De tentoonstelling 2020 komt wat later, is digitaal en is beperkt. Onze webmaster heeft hiervoor een speciale pagina ontworpen. Klik even door naar de pagina “tentoonstelling

Door mee te doen aan onze wedstrijd “prijs van het publiek” kan je uitgekozen worden als winnaar van een cadeaubon als jouw 1ste keuze is uitgegaan naar de beste foto.

Alvast bedankt voor uw interesse en hopelijk kunnen wij je in 2021 ter gelegenheid van ons fotosalon op een aangename en gezellige manier begroeten in de lokalen van De Markgraaf.

Vriendelijke groeten en “hou je gezond !”.

Hugo Milants

Voorzitter

mensen uit Hove …