Vanaf maandag 1 tot zaterdag 6 februari vinden er ’s avonds en ’s nachts wegenwerken plaats in de Drie Eikenstraat ter hoogte van het UZA. GS – Solutions zal er in opdracht van Fluvius verlichtingspalen plaatsen.

De werken gebeuren in drie fases. De hinder wordt verwacht tussen 20.00 en 5.30 uur.

In fase 1 wordt gewerkt aan het stuk tussen de Doornstraat en het rondpunt aan het UZA. Het verkeer zal in beide richtingen door kunnen. Fietsers en voetgangers kunnen ook door, maar moeten oversteken aan de Doornstraat en het fiets- en voetpad aan de overzijde nemen.

In fase 2 en 3 wordt het stuk tussen het rondpunt aan het UZA en de brug E19 afgesloten. Verkeer richting centrum Edegem kan steeds door. Autoverkeer richting het UZA volgt de omleiding Prins Boudewijnlaan > Groeningenlei > Doornstraat. Fietsers en voetgangers die het UZA willen bereiken, kunnen door de Drie Eikenstraat en nemen het fiets- en voetpad aan de overzijde.

Voor verkeer komende vanuit Antwerpen is de afrit 6A UZA afgesloten. Neem de volgende afrit 7 Kontich. Verkeer komende vanuit Kontich/Brussel, moet op de afrit 6A UZA verplicht rechts afdraaien.