Je uitnodiging valt automatisch in je brievenbus

De AED-studio’s zijn een groot mediacomplex, gelegen aan de Fabriekstraat nr. 38 in Lint. Dit ligt naast het NMBS-station Kontich-Lint. In de AED-studio’s worden films en TV-programma’s opgenomen en evenementen georganiseerd. Meer info hierover op www.aedstudios.com .

Met de fiets :

op 5 minuten, iets meer dan 2 km fietsen ben je van het centrum van Hove aan de AED-studio’s. Je volgt de fiets-o-strade F1 Antwerpen-Mechelen en ter hoogte van de Beekhoekstraat ga je onder het tunneltje (de “donderbrug”) onder de spoorweg door. Je neemt de eerste straat rechts naast de spoorweg (Elzenstraat) en volgt zo deze weg over de gemeentegrens met Lint tot aan de AED-studio’s een kleine kilometer verder.

naar Lint

Openbaar vervoer :

met de trein; in de week om het half uur een trein naar Lint (duurtijd 3 minuten), tijdens het weekeinde is er om het uur een trein.

met de bus; lijn 92, Mechelsesteenweg, Sterrenregen, Vredestraat Hove naar station van Kontich.

lijn 52 of 53 vanuit het centrum van Hove en stap,in het centrum van Lint over op buslijn 130 of 135.

Auto :

Vanuit Hove via Lintsesteenweg tot aan de Akkerstraat (zendmast), rechts inslaan en doorrijden over de gemeentegrens tot aan de spoorweg, dan even rechts en je bent aangekomen.

De Elzenstraat in Hove blijft op de grens met Lint afgesloten voor wagens, enkel doorgang voor fietsers en voetgangers.

Er is een gratis parking voor auto’s. Begeleiders van mensen die minder goed te been zijn, kunnen tot aan de ingang van het vaccinatiecentrum rijden, om die mensen af te zetten en terug op te pikken na de vaccinatie. Men vraagt aan de begeleiders om – indien mogelijk – in de auto te blijven wachten.

Om fiets- en autoverkeer niet met elkaar in conflict te laten komen, werden er aparte routes uitgestippeld.

www.laatjevaccineren.be of bel gratis 1700 .

met een jet komen is niet mogelijk