25/03 : online participatiemoment ‘Wat doet Hove met diversiteit ?’

Sinds vorig jaar is de diversiteitsraad heel actief in Hove. Ambtenaren en leden van de gemeenteraad bekijken samen hoe we de levenskwaliteit voor elke Hovenaar kunnen vergroten. Nu vragen ze ook jouw inbreng !

Vorig jaar heb je misschien al deelgenomen aan de enquête over diversiteit ? Hieruit bleek dat er vijf groepen zijn die meer aandacht verdienen: mensen met een beperking, gezinnen in armoede, holebi’s en transgenders, nieuwkomers en mensen met psychische kwetsbaarheid. De diversiteitsraad heeft al heel wat ideeën om hiermee aan de slag te gaan. De spreukenactie met positieve boodschappen op de ramen is jullie waarschijnlijk dit najaar wel opgevallen. Nu hebben we jullie mening echt nodig om goed verder te kunnen werken.

Op 25 maart kan je van 20.00 tot 21.00 uur alleen of met je gezin meedoen aan een interactief uurtje waarin je mening echt telt en de resultaten van de avond meteen zichtbaar zullen zijn. Hoe doen we dat ? We werken met een ‘mentimeter’. Hiervoor heb je enkel je smartphone of computer nodig.

Wil je weten hoe we samen Hove warmer maken ? Neem dan deel op 25 maart. Elke Hovenaar vanaf 12 jaar is hierop uitgenodigd. De doelgroepen zelf zullen we extra aanspreken. Hoe meedoen ? Stuur een berichtje naar informatie@hove.be en je krijgt de link doorgestuurd.

Foto’s (c) Gazet van Hove .