Retro !

Alles komt terug, dus ook de Retrodag ! Meubels uit de sixties, servies uit de seventies of kledij uit de eighties of de nineties? Je vindt het allemaal op 13 maart bij Opnieuw & Co. Ook op maandag 15 maart leveren we nog “nieuwe” retrospulletjes aan in onze winkels om het aantal retrobezoekers te spreiden. Check onze website voor de andere coronamaatregelen die we nemen !

1+1 gratis !

Vanaf zaterdag 27 februari geven we 1+1 gratis bij aankoop van textiel (goedkoopste artikel is gratis). We hebben het dan over gordijnen, lakens, dekens, stoffen, kussens, alles behalve kleding. Heb je dus nog stof nodig om een nieuw zomerjurkje te maken ? Dit is je kans !

 

Boodschap van de minister

Minister van sociale tewerkstelling Hilde Crevits stuurde ons een videoboodschap voor de opening van de nieuwe winkel waarin ze het belang van sociale tewerkstelling nog eens benadrukte en heel het team bedankte. Met de opening van de nieuwe winkel kunnen we nog meer mensen kansen geven om tijdelijk werkervaring op te doen bij Opnieuw & Co !

9.133 euro !!!

Het initiatief Pak de Draad Op heeft maar liefst 9133 euro opgebracht ten voordele van de vzw Armen Tekort! Honderden breiers gingen aan de slag (o.a. met wol die bij Opnieuw & Co werd binnengebracht) en breidden OmarmMeVerwarmMe sjaals in de vorm van een mouw. De sjaals werden verkocht en dat leverde dit mooie bedrag op ! Bedankt breiers en donateurs !

Foto’s (c) Gazet van Hove.