TE KOOP VIA BIEDING ONDER GESLOTEN OMSLAG

De gemeente Boechout verlengt de verkoop via bieding onder gesloten omslag van:

Landbouwgrond 

Zeven percelen landbouwgrond gelegen aan de Tallaart, bij de zuidelijke grens van Lier met Duffel, met een totale oppervlakte van 70.268 m². De prijs is vastgesteld op € 738.000.

Geïnteresseerden kunnen een bod doen en dit ten laatste op 30 april 2021 om 10 uur (laattijdig ingediende biedingen zijn ongeldig).

Het bod moet ingediend worden onder gesloten omslag en met vermelding van ‘Bod lot landbouwgrond Tallaertvelden’. De omslag kan afgegeven worden of verstuurd worden naar de gemeente Boechout, t.a.v. de stafmedewerker juridische zaken en patrimonium, Heuvelstraat 91, 2530 Boechout

Woning in de Heuvelstraat

Een woning in de Heuvelstraat 119 in Boechout met een vloeroppervlakte van 143 m². De woning werd geschat op € 220.000. Onderaan vind je het energieprestatiecertificaat (EPC) en de technische keuring.

Geïnteresseerden kunnen een bod doen en dit ten laatste op 30 april 2021 om 10 uur (laattijdig ingediende biedingen zijn ongeldig).

Het bod moet ingediend worden onder gesloten omslag en met vermelding van ‘Bod Heuvelstraat 119’. De omslag kan afgegeven worden of verstuurd worden naar de gemeente Boechout, t.a.v. de stafmedewerker juridische zaken en patrimonium, Heuvelstraat 91, 2530 Boechout

De opening van de biedingen is door de maatregelen in het kader van COVID-19 niet publiek toegankelijk. Als na het openen van de biedingen blijkt dat meerdere kandidaat-kopers een gelijke hoogste prijs geboden hebben, zal tussen deze kandidaat-kopers een nieuwe bieding onder gesloten omslag worden georganiseerd. Na toewijzing van het lot wordt de koper uitgenodigd.

Verdere info: 03 460 06 47 of inge.diels@boechout.be