Alle handelaars en verenigingen kunnen op zaterdag 25 & zondag 26 september gratis deelnemen aan de braderij. Voor elke handelaar, horeca-uitbater en vereniging biedt deze editie met zijn vele bezoekers tal van kansen om hun zaak extra in de kijker te zetten en ons handelscentrum te promoten.

Een jaarlijks terugkerend topevenement, ingenomen door gevarieerde marktstanden, waar Kontichnaars maar ook bezoekers uit de verre omgeving naartoe komen !

Als handelaar krijg je de kans om letterlijk en figuurlijk met jouw product naar buiten te komen.

Deelnemen als handelaar ? 

Vul uiterlijk op 15 augustus het e-formulier in.

Je kan kiezen uit drie formules. Reageer je niet voor de deadline, dan gaan we ervan uit dat je winkel gesloten is en je dus niet deelneemt (optie 3).

1) Open én deelname

Je winkel is open én je richt de openbare ruimte voor jouw winkel in met een aantrekkelijke verkoopstand. In dat geval plaatsen we géén externe kraam voor jouw winkel. Dankzij jouw deelname versterken we het marktparcours en vergroten we de aantrekkingskracht van het evenement.

2) Open, maar géén deelname

Je winkel is open, maar je richt de openbare ruimte voor jouw winkel niet in. Je verkoopt dus alleen in je winkel. In dat geval plaatsen we wel een externe kraam voor jouw winkel. Anders krijgen we een te grote onderbreking in ons marktparcours, wat het minder aantrekkelijk maakt. Wel houden we de toegang tot je winkel vrij (twee meter doorgang).

3) Niet open, géén deelname

Je winkel blijft die zondag gesloten. We plaatsen een marktkraam voor je winkel. Ook de toegang wordt niet vrijgehouden. We streven naar een zo sterk mogelijk marktparcours.

 

Meer info ? Informeer bij onze dienst lokale economie, op het nummer 03 / 246 25 80 of door te mailen naar bedrijven@kontich.be.

Foto’s (c) Gazet van Hove.