Geen schrik van de prik

#VOORELKAAR

Haal je coronaprik in ons vaccinatiecentrum in de AED Studios in Lint.

Voor sommige mensen is het een grote stap, zo’n vaccin. En zeker als het niet hun gekende huisdokter is, die prikt. Dat had ook Edegemnaar Linde Merckpoel snel begrepen. Met haar eigen, natuurlijke stijl en flair gidst ze de inwoners van Boechout, Edegem, Hove, Mortsel, Kontich en Lint in een filmpje door het vaccinatiecentrum. De boodschap is : geen schrik van de prik !

“Onze communicatiecel had al van in het begin het idee om een filmpje te maken over hoe het nu echt verloopt in het vaccinatiecentrum”, vertelt Erik Broeckx, burgemeester van Mortsel en woordvoerder van de eerstelijnszone (ELZ) ZORA. “Een filmpje dat in het eigen vaccinatiecentrum wordt opgenomen, met een lokale ambassadeur, spreekt veel meer aan dan een algemeen filmpje dat van eender waar in Vlaanderen kan komen. We waren heel blij dat Linde, bekende vlogger, radiopresentatrice én Edegemnaar, wou meedoen.”

Vragen zoals : Waar is de ingang ? Kan ik mijn fiets ergens vastmaken ? Is er parking ? Kan ik iemand, die ik begeleid, bij de ingang afzetten ? Wat gebeurt er allemaal eens ik in het vaccinatiecentrum ben ? – en nog veel meer – worden allemaal duidelijk beantwoord. Bekijk dus zeker eens het filmpje op onze website ! Nog andere vragen ? Neem een kijkje op de website van ELZ ZORA.

 

 

Oproep Ouderenadviesraad

Een warme oproep aan alle 65-plussers…

Kies voor je kinderen.

Kies voor je kleinkinderen.

Kies voor je familie, je vrienden, je buren…

Kies er zeker voor om jezelf te laten vaccineren !

De Ouderenadviesraad Hove dankt je !

www.hove.be/hoe-verloopt-de-prik-voor-hovenaars-in-de-aed-studios-in-lint

https://eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-ZORA .

Foto’s © Gazet van Hove.