Boechout : Nieuwe vacatures bij de gemeente

De gemeente heeft verschillende vacatures openstaan:

  • Omgevingsambtenaar 

Wil jij mee nadenken over hoe Boechout er binnen 10 of 20 jaar zal uitzien ? Ben je geboeid door ruimtelijke ordening ? Is stedenbouw voor jou véél meer dan saaie regels ? Interesse in architectuur én voeling met milieu en wonen ? Ben jij bereid om de gemeentelijke visie mee uit te stippelen en deze positief uit te dragen ?

Solliciteren kan nog tot 3 mei. Alle info vind je op www.boechout.be/vacatures.

  • Medewerker groendienst

Het team van onze groendienst heeft dringend versterking nodig. Wil jij mee instaan voor het aanplanten en het onderhoud van het openbaar groen ? Kan jij met kennis van zaken snoeiwerken uitvoeren, signalisatie voorzien, bestrijdingsmiddelen gebruiken en materiaal onderhouden ?

De medewerkers van onze groendienst verzorgen (in een beurtrolsysteem) ook het onderhoud van de begraafplaatsen en verlenen bijstand bij de uitvoering van plechtigheden op de begraafplaats.

Solliciteren kan nog tot 12 april. Alle info vind je op www.boechout.be/vacatures.

Foto’s (c) Gazet van Hove.