Week van de Gever

Tussen 29 mei en 4 juni is het in alle Kringwinkels in Vlaanderen Week van de Gever. We horen horen graag jullie verhalen achter de goederen die jullie ons schenken. Tag ons gerust op social media of stuur ons een mailtje met een artikel dat je aan ons zou willen schenken met een speciaal verhaal.
En wie geef jij kringwinkelgeluk ?

Zonnige zomerromans

Wie kijkt er ook uit naar het mooie weer ? Lekker in het zonnetje liggen met een cocktail en een goed boek. Wel, van 19 t.e.m. 26 juni krijg je bij aankoop van 2 boeken het derde gratis*. Uren leesplezier gegarandeerd !
*geldig op alle boeken op vertoon van klantenkaart, goedkoopste = gratis

Shop til you drop

Ben jij al in onze nieuwe winkel op de Vredebaan 90 in Mortsel geweest ? Hij is heel makkelijk bereikbaar.

  • Kom je graag met de fiets, maak dan gebruik van onze overdekte fietsenstalling.
  • Heb je geen fiets, neem dan de Velo vanuit Antwerpen. Er is een Velo station op 550m van onze winkel op het Monnikenplein.
  • Neem je tram 15, stap dan af aan de halte Kuijpers, die is op 5 min. wandelen.
  • Kom je met de auto, dan hebben we 2 parkings, eentje aan de winkel zelf en nog een grotere parking 160 m verder op de Vredebaan 76 aan ons centraal magazijn.

Geen auto ter beschikking, neem dan een Partago elektrische deelauto. Er zijn 2 laadpunten op onze parking op de Vredebaan 76.

Ecocheques

Wist je dat je bij ons ook met ecocheques kan betalen ? We aanvaarden papieren en elektronische cheques en je kan ze gebruiken voor al je aankopen bij ons. Spring dus snel even binnen, voor ze vervallen !

Foto’s (c) Gazet van Hove.