De adviseurs van Kamp C, het Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, komen naar Hove met gratis en duurzaam bouwadvies. Jij komt toch ook ? 
Bij de bouw van je droomwoning is alle hulp welkom. Duurzaam bouwen is bijna niet meer weg te denken bij het bouw- of verbouwproces. Er komt veel meer bij kijken dan je op het eerste zicht denkt. Zo zijn kwalitatief, comfortabel en gezond wonen binnen het gepaste budget belangrijke zaken om rekening mee te houden.
Vraag advies voordat je de bouwaanvraag indient . Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening voor de particuliere (ver)bouwer. Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan ? Geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s kunnen we al aan de slag.

Persoonlijk advies 

Heb je vragen over isolatie, ventilatie, verwarming of keuze van materialen ? Is je woning conform de nieuwe wetgeving ? Met bouwadvies geraak je op de juiste weg. In een persoonlijk gesprek overloopt een onafhankelijk professioneel adviseur de duurzame mogelijkheden voor je bouw- of verbouwplannen. De adviseurs van Kamp C helpen je om commerciële belangen van juiste duurzame ingrepen te onderscheiden. In ongeveer 50 minuten screenen de experten van Kamp C je (ver-)bouwplannen op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen. De adviezen zijn volledig gratis.

Kalender

Kamp C komt tussen 13.00 uur en 17.00 uur naar de volgende gemeentes : 16 augustus : Edegem, 20 september : Hove en 20 december : Lint. Je kan als inwoner van Hove voor een duurzaam bouwadvies ook terecht in één van onze buurgemeenten.
Inschrijven doe je via bouwadvies@kampc.be, voor meer informatie surf je naar www.kampc.be. Omwille van de coronamaatregelen gaan de bouwadviezen van Kamp C tijdelijk enkel digitaal door. Als je nog vragen hebt, kan je ook bij onze dienst Huisvesting terecht via huisvesting@hove.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.