Gemeenteraad Hove : Personeelswissel bij Ph7

Op het einde van de laatste gemeenteraad van juni verklaarde raadslid Katia Devriendt (Ph7) “dat ons jongste raadslid ons gaat verlaten. Manon Marquet is afgestudeerd en verlaat de gemeente”. Applaus en bloemen van de eigen fractiegenoten.

Manon Marquet was in de gemeenteraad voornamelijk bezig met de bereikbaarheid van het spoorwegstation van Hove voor mindervaliden. Ze haalde ook een punt binnen met de veiligheid van het fietspad in de Parklaan, waar ze zelf woont.

Wie haar zal opvolgen in de gemeenteraad is nog niet bekend. Tegen eind september zullen we het ten laatste weten.

Zittingen in Da Capo 

De volgende gemeenteraden van het najaar – september, oktober, november en december 2021 – zullen ook allemaal doorgaan in zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1a, steeds de 4de dinsdag van de maand om 20.00u.

Nadien zal men evalueren of de gemeenteraden terug kunnen doorgaan in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Geelhandlaan 1. Daarover beslissen de  corona-toestanden.

Foto’s © Gazet van Hove.