Hove, 27+28 augustus : ZomerEnd Feesten

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021 organiseert Middenstandsvereniging Hove Onderneemt!, in samenwerking met het lokaal bestuur Hove, de 46ste editie van de ZomerEnd Feesten.

Na een jaar zonder onze vaste waarde zorgt Hove Onderneemt voor een gezellig ontmoetingsmoment in het dorpscentrum van de gemeente! We doen er alles aan om overlast en hinder te beperken en de opgelegde pandemiemaatregelen te respecteren zodat we samen kunnen genieten. Daarom is dit een light-editie met de nodige covidmaatregelen. Mondmaskerplicht en horecaregels worden gerespecteerd.

Op het Sint-Laureysplein vind je het ZomerEnd-Café, het kloppend hart van de ZomerEnd Feesten. Onder een SkyShelter vinden de optredens van verschillende artiesten plaats. Het publiek zit vlakbij het Middenstandscafé en The Cook Stays met VIP-tent.

Vrijdag 27 augustus om 19.30 uur geeft Cheap Trills het startschot op het podium gevolgd door N8N om 21.30 uur.

Zaterdag 28 augustus 2021 kan men vanaf 12.00 uur gezellig rondkuieren in het Hovese winkelcentrum en genieten van extra kortingen en acties bij de handelaars. Vele verenigingen stellen zich voor aan het grote publiek. De SummerEnd Market zorgt voor leuke standjes met artisanale en handgemaakte artikelen. In het Zomerend-Café kan je bij iets lekkers terug genieten van muziek. Het podium wordt mooi gevuld door:

  • 15.00 uur : Johan Van Mechelen
  • 16.00 uur : Prinsenhof on Stage (De Thuishaven-Ritmica)
  • 17.00 uur : Handjes in de lucht voor de kids door Stefan Beeldens
  • 19.30 uur : Sabien Tiels en Amaryllis Temmerman
  • 21.30 uur : Willam Reven ‘all of my soul’.

Doorlopend wordt er kinderanimatie aangeboden met o.m. straattekenen, een ballonnenclown, sprookjesvertellingen, enz. Een goed gevuld programma waarbij iedereen heel welkom is !

Foto’s (c) Gazet van Hove.