Stevige wegenwerken in Edegem

Wie Edegem vanaf maandag 6 september wil doorkruisen zal mogelijk wel wat hinder ondervinden. Het Agentschap Wegen en Verkeer voert onderhoudswerken uit aan de Boniverlei en de Prins Boudewijnlaan. Beide straten krijgen een nieuwe asfaltlaag.

Eerst komt de Prins Boudewijnlaan richting Kontich aan de beurt. Men legt er een nieuwe asfaltlaag. Er is een plaatselijke omleiding op de andere rijrichting. Het kruispunt met de Drie Eikenstraat kan men enkel uitrijden komende van het UZA. Er is een omleiding voorzien via de Groeningenlei in Kontich en de Doornstraat.

In de week van maandag 13 september is de Boniverlei aan de beurt. Tussen de Kontichstraat en de Hovestraat is de Boniverlei dan volledig afgesloten voor het verkeer. De kruispunten blijven open. Er is een omleiding via de Hovestraat, de Trooststraat en de Kontichstraat.

Tijdens deze werken is er geen hinder voor fietsers en voetgangers. De fiets- en voetpaden blijven open.