We zijn dringend op zoek naar seingevers voor de doortocht van het WK Wielrennen

Ben je gepassioneerd door het wielrennen en de koers ? Zorg jij graag mee voor een veilige doortocht van het WK Wielrennen in onze gemeente tijdens het feestweekend ? Dan ben jij de persoon die we zoeken !


JOUW PROFIEL

Ben je tussen de 18 en 78 jaar oud en heb je zin voor verantwoordelijkheid ?

Heb je wat tijd vrij tijdens het feestweekend van 24 t.e.m. 27 september ?

TAAKOMSCHRIJVING

Onze sportdienst is op zoek naar seingevers. Als seingever zorg je voor een veilige doortocht van het WK tijdens het feestweekend. Je staat gedurende de wedstrijd zowel in voor de veiligheid van de renners en de toeschouwers als voor de veiligheid van de andere weggebruikers. Dat doe je door het verkeer in goede banen te leiden vanaf het naderen van het openingsvoertuig tot de passage van het sluitingsvoertuig.

AANBOD

Je ontvangt een vergoeding van 25 euro per dag. Er is telkens één doortocht per wedstrijd. Ook krijg je een mooi aandenken aan het WK Wielrennen.
We voorzien voor jou de nodige uitrusting vooraleer je de baan op gaat. Een reflecterend jasje, een t-shirt, een verkeersbord C3, ..
renners in opleiding ?

CONTACT

Lijkt je dat wel wat ? Stel je kandidaat en bekom alle nodige informatie bij onze sportdienst via het telefoonnummer : 03 / 450 78 31 of het e-mailadres : sportieve.gemeente@kontich.be.

Foto’s (c) Gazet van Hove.