Hove : kennismakingstoer met nieuwe schepen Wim Bollaert

Wim Bollaert

Begin 2022 start huidig gemeenteraadslid Wim Bollaert (Fan van Hove / CD&V) als schepen bevoegd voor Omgeving, Bestuurlijke Organisatie en Lokale economie. Hij neemt de plaats in van Luc Vuylsteke de Laps die dan met pensioen gaat.

De nieuwe schepen maakt binnenkort een kennismakingstoer door Hove. Heb jij een goed idee, een straffe mening of wil je gewoon kennismaken met hem ? Dan kan je gerust aanschuiven op het terras van zijn mobiele werkplek. Hij kijkt alvast uit naar het bezoek van vele Hovenaars.

Waar komt Wim langs ?

maandag 27/9 : Pleintje, Dennenlaan

dinsdag 28/9 : Bloemenplein

woensdag 29/9 : Begraafplaats, Leon Dumortierstraat

donderdag 30/9 : Speeltuin, Nieuwstraat

vrijdag 1/10 : hoek Beukenlaan – M. Vermeeschlaan

zaterdag 2/10 : Kerkplein, centrum

telkens van 10.00 – 12.00u.

verdere info : www.wimbollaert.be.

zal er genoeg zijn ??? …

komt deze jongen ook toasten ??? …

Foto’s (c) Gazet van Hove.