Hove, zaterdag 6 november : lichtjestocht

De vierde editie van de lichtjestocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 november. De kleurrijke lichtjeswandeling gaat richting Frijthout, waar ook enkele bomen worden aangeplant. De wandeling start om 17.30 uur aan zaal Da Capo (Lintsesteenweg 1A). Wegens het succes van de lichtjestocht de voorbije jaren, vragen we om vooraf in te schrijven via renild.claessens@telenet.be en 5 euro per persoon te storten op de AROS-rekening BE60 5230 8012 1570. Inschrijven kan ook op de avond zelf, maar gelieve dan tijdig aanwezig te zijn zodat we de wandelgroepen kort na elkaar kunnen laten starten. Elke deelnemer ontvangt een kleurrijk led-lichtje en de kinderen krijgen een lekkere versnapering.

Wil je graag een handje toesteken om deze 11.11.11-activiteit vlot te laten verlopen ? Contacteer dan AROS-voorzitter Renild Claessens via renild.claessens@telenet.be.

Foto’s (c) Gazet van Hove.