Driedaagse van de Kringwinkel

Dag van de Kringwinkel

Het is weer tijd om volle bak te kringlopen. En waar beter dan op de Dag van de Kringwinkel. Dit jaar maken we er zelfs een heuse driedaagse van met een heleboel retro, brocante, strips en merchandise. Van 14 t.e.m. 16 oktober vind je in onze winkels in Duffel, Kessel, Kontich, Lier en Mortsel Borsbeeksebinnenweg een overvloed aan retrospulletjes. Voor strips en de bijbehorende merchandise moet je in onze winkel op de Vredebaan 90 in Mortsel zijn. Zien we je dan ?

 

Retro & brocante

Hou je van retro ? Heb je deze week even tijd ? Kom dan zeker even langs tijdens onze Dag van de Kringwinkel want we hebben een overvloed aan retrospulletjes voor je klaarliggen. Van oude camera’s tot retro radio’s, van brocante vazen tot gebloemde serviezen en van vintage jurkjes tot gezelschapsspelletjes van uit de tijd dat online gamen nog toekomstmuziek was. De retrospulletjes worden tussen 14 en 16 oktober dagelijks aangevuld. Je kan hiervoor terecht in de volgende winkels :
* Duffel, Hondiuslaan 46
* Kessel, Grote Steenweg 55
* Kontich, Prins Boudewijnlaan 1
* Lier, Antwerpsesteenweg 391
* Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 51

Strips

Tijdens onze Dag van de Kringwinkel kan je ook een heleboel strips en merchandise vinden. FC De Kampioenen, Suske & Wiske, Urbanus, Kiekeboe, Jommeke, noem maar op ! Of heb je liever een Smurfenknuffel, een mok van Asterix of een Spiderman poppetje ? Van 14 t.e.m. 16 oktober wordt onze winkel op de Vredebaan 90 in Mortsel een stripverhalenparadijs.

Halloween

Kan jij ook niet wachten om weer te gaan griezelen op 31 oktober ? Wij ook niet. Vanaf maandag 18 oktober zijn onze winkels helemaal uitgedost voor Halloween met spooky decoratie en griezelige verkleedkleren !
Bibber dus gerust even binnen.

Foto’s (c) Gazet van Hove.