21 oktober : concert Ed Kooyman ‘50 jaar Ed, 50 jaar pret !’

Hove

Ed is altijd trouw gebleven aan zijn eerste liefdes : folk en country. Maar sinds 1970 brengt hij deze muziek met eigen deuntjes en in het Antwerps, gekruid met een flinke portie humor. Vijftig jaar later en twaalf albums rijker mag hij beschouwd worden als een van de peetvaders van het Antwerps chanson. Om die halve eeuw plezier en creativiteit te vieren, heeft Ed een uniek programma op poten gezet. Daarin vertelt hij op zijn eigen sappige manier over zijn wedervaren, en laat je genieten van het beste uit zijn uitgebreid repertoire.

Samen met Lien Kooyman, Bart Vanpeteghem en Frank Bierque brengt Ed Kooyman op donderdag 21 oktober om 20.15 uur origineel Antwerps chanson en gezellige Antwerpse ambiance op het podium van Da Capo (Lintsesteenweg 1A). Geniet van de liedjes van gisteren (Kongee, Sneeuwwitje, Het bed van ons moemoe, ’t Is niet meer wat ’t geweest is,…) en ook van de liedjes van vandaag (Goeiendag Antwerpen, De Senioren, Corneel, Grootouders, Zeven Poppemies,…).

Tickets aan 10 euro in voorverkoop via de webshop of aan de balie van de dienst Vrije Tijd, de bib en het dienstencentrum en aan 12 euro aan de kassa de avond zelf.

Hove toont z’n hart

De inkomsten van de voorstellingen van 21 en 24 oktober gaan naar ‘Hove toont z’n hart’ ten voordele van Ritmica, Hoveberg, Ziekenzorg, De Vuurtoren en Rode Kruis Hove-Lint.

Hoveberg

Foto’s (c) Gazet van Hove.