Ondergrondse afvalcontainer Lintsesteenweg

Milieu Hove

Te veel huisvuil tussen twee ophalingen ? Dan kan je naar de ondergrondse container op de parking van Hove Sport. De afvalcontainer is toegankelijk voor inwoners van Hove, met hun identiteitskaart. Je kan er enkel huisvuil weggooien tussen 7.00 uur ’s morgens en 21.00 uur ’s avonds, dus geen pmd, gft, papier of glas.

De software in de container controleert of jouw (diftar)saldo nog voldoende hoog is om afval in te werpen. Per inworp wordt een vast bedrag van 2 euro afgetrokken van jouw voorschot. Is de container vol, neem je afval dan mee terug en verwittig ons via het gratis nummer 0800 / 146 46. Ook hier is sluikstorten verboden !

www.igean.be/ondergrondse-container-hove

www.igean.be/afval/inzameling-met-containers/diftar

Foto’s © Gazet van Hove.