Sluipverkeer : Infotentoonstelling Mortsel-dorp op 20 oktober

Vanaf november installeren we een tijdelijke proefopstelling in Mortsel-dorp om het sluipverkeer te weren.

In Mortsel-dorp zijn er al geruime tijd bezorgdheden over het sluipverkeer. Die hebben we ter harte genomen. Om het verkeer in de buurt in kaart te brengen, staat er daarom een verkeerstelling gepland in oktober. Aansluitend komt er vanaf november een tijdelijke proefopstelling in Mortsel-dorp om het sluipverkeer te weren.

De proefopstelling loopt van november 2021 tot april 2022 en zal voor een tijdelijke verschuiving van het verkeer zorgen. Ook tijdens de proefopstelling gebeurt er een verkeerstelling. We benadrukken dat dit een proef is en misschien nog niet het pasklare antwoord biedt op de bezorgdheden. Nadien wordt de situatie geëvalueerd en kan er bijgestuurd worden.

Iedereen is welkom op een infotentoonstelling op woensdag 20 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur in de feestzaal aan de Meerminne 6.

Als je voor het gebouw staat is dit de ingang uiterst rechts, een beetje achterin. Medewerkers zullen aanwezig zijn om te antwoorden op eventuele vragen. Na de infotentoonstelling bussen we in de buurt van Mortsel-dorp een brief met meer informatie, zodat ook zij die niet op de infotentoonstelling aanwezig zijn op de hoogte blijven. We geven in die brief ook meer informatie over een digitaal platform, waar je je suggesties en opmerkingen zal kunnen doorgeven over de verkeerssituatie.
We zien je graag op het infomoment !

Foto’s (c) Gazet van Hove.