Nelly Bellens overleden

We vernemen het overlijden van mevrouw Nelly Bellens, beter gekend als Nelly D’Haene (°25/3/1941, + 20/10/2021) in het Sint-Augustinusziekenhuis in Wilrijk.

Ze was voormalig schepen van sociale zaken (VU) , voormalig gemeenteraadslid en OCMW-raadslid. Verder was ze bestuurslid van de Volksunie, na het uitéénvallen van deze partij koos ze voor Spirit en belandde zo in Hove bij de groen-linkse fractie Hove Beweegt. Ze was ook jaren actief in de Vredewijk, KAV, Chiro, Ziekenzorg en vele andere verenigingen. Nelly was bijna overal aanwezig in Hove waar er iets te doen was.

Ze was gehuwd met de heer Marc D’Haene, jarenlang actief in het Davidsfonds Hove.

Haar plechtige uitvaartliturgie in de Sint-Laurentiuskerk van Hove heeft plaats op zaterdag 30 oktober 2021 om 10.00 uur. Nadien zal haar asurne in familiekring een mooie rustplaats bekomen. Er is gelegenheid tot een laatste groet in het rouwcentrum Dieter Rits in Hove op dinsdag- en woensdagavond, 26 en 27 oktober, telkens van 19.00 tot 20.00 uur.

Foto’s © Gazet van Hove.

Harry De Brabandere (Lint) en Nelly Bellens