‘Starten met een eigen zaak na je vijftigste’

Lokale economie

Ben je 50+ en kriebelt het om zelfstandige te worden ? Je bent niet alleen ! Alsmaar meer mensen kiezen om op oudere leeftijd een eigen zaak te beginnen. Maar bij het opstarten van een zaak is een grondige voorbereiding en goede informatie essentieel ! Daarom organiseert Integraal op vier locaties in Vlaanderen (Brugge, Gentbrugge, Herentals en Sint-Niklaas) een driedelige namiddagreeks waar je de kans krijgt praktische kennis op te doen over de belangrijkste zaken die bij de opstart van een zelfstandig beroep om de hoek komen kijken. De sessies gaan eind november/begin december van start. Deelnemen is gratis, inschrijven vooraf wel verplicht. Droom je als vijftigplusser van een nieuwe zelfstandigencarrière ? Schrijf dan vandaag in !

www.ondernemen50plus.com .

Foto’s © Gazet van Hove.