Kerst- en winterartikelen

Het is buiten al wat kouder (en natter), het wordt sneller donker en we zitten meer binnen in de zetel onder een warm dekentje. Heb je nog wat kleurrijke lichtjes of een kandelaar nodig om het gezelliger te maken? Of een warme winterjas en sjaal voor winterse wandelingen? Vanaf 18 november dompelen we onze winkels weer volledig onder in de kerst- en wintersfeer. Kerstbomen en -ballen, slingers, decoratie, sneeuwbroeken, ski’s, schaatsen, sleeën, en zoveel meer.

Vacatures

Ben je op zoek naar een job in de sociale sector ? Wel, dit is je kans. We hebben enkele openstaande vacatures en misschien is er eentje wel perfect voor jou ?

Kerst- en winterartikelen

  • Financieel manager: Je ontwikkelt een sterk financieel beleid en begeleidt een team van 5 medewerkers.
  • Ploegleider infrastructuur: Je begeleidt medewerkers op de werkvloer en je hebt relevante ervaring (houtbewerking, schilderen, sanitair, metselen,…).

Voel je jezelf aangesproken of ken je iemand die wel eens de geknipte kandidaat zou kunnen zijn? Surf dan even naar deze link en solliciteer snel.

Het is buiten al wat kouder (en natter), het wordt sneller donker en we zitten meer binnen in de zetel onder een warm dekentje. Heb je nog wat kleurrijke lichtjes of een kandelaar nodig om het gezelliger te maken ? Of een warme winterjas en sjaal voor winterse wandelingen? Vanaf 18 november dompelen we onze winkels weer volledig onder in de kerst- en wintersfeer. Kerstbomen en -ballen, slingers, decoratie, sneeuwbroeken, ski’s, schaatsen, sleeën, en zoveel meer.  

Goed nieuws

Vanaf 6 november gaat het geefpunt in Duffel weer open op zaterdag ! De andere geefpunten aan de winkels blijven voorlopig nog gesloten in het weekend, maar ons geefpunt op Vredebaan 76 in Mortsel is ook open op zaterdag. Onze geefpunten aan de winkels in Lier, Kontich, Kessel en Mortsel Borsbeeksebinnenweg zijn open van maandag tot vrijdag van 10-18u. Maar je kan ons ook altijd bellen en we komen het voor je halen : 03 488 38 83. Nu we allemaal onze winterkleren weer bovenhalen, zijn er vast dingen die je niet meer leuk vindt of waar de kinderen zijn uitgegroeid. Of ben je uitgekeken op je decor? Tijd voor een nieuw servies? Breng wat je niet meer nodig hebt, gerust naar ons. Zo kunnen wij er andere mensen mee blij maken.  

Upcycling workshops

Tijdens de laatste workshop van circulair atelier DoeDoe van dit jaar maak je samen een leuke tas uit oude banners. Je gaat aan de slag met patroon en schaar en gaat naar huis met een persoonlijk exemplaar. Zaterdag 13 november 14-16u – Opnieuw & Co Duffel, Hondiuslaan 46  

Loods 409

Op 24 september nodigden we alle buurtbewoners van onze nieuwe Loods 409 uit voor een rondleiding. 167 mensen kwamen onze loods bewonderen, genoten van een drankje en een cupcake en kregen een leuke goodie bag cadeau. In de prachtig ingerichte bar stond de echte Minerva wagen van Cryns en hing er een tentoonstelling met de volledige geschiedenis van Loods 409 en ook enkele schetsen van wat de toekomst zal brengen. Wil jij mee volgen wat er allemaal gebeurd met Loods 409 ? Volg ons dan zeker op Facebook of Instagram, want daar werpen we regelmatig een blik op de toekomst en het verleden.  

Green Friday

Op vrijdag 26 november is het wereldwijd Black Friday, de dag dat er enorme kortingen in winkels gegeven worden. Om die (onnodige) massaconsumptie aan te klagen, organiseren wij al enkele jaren onze eigen Green Friday. Heb je die dag echt iets nodig, koop het dan liever tweedehands en wij geven je dubbele punten op je klantenkaart.  

Boekvoorstelling Rino Feys

Op vrijdag 22 oktober kwam Rino Feys zijn nieuwe boek Microkosmos voorstellen in onze winkel in Nijlen. Rino werkt bij De Kringwinkel en vertelt in zijn boek grappige, ontroerende en aangrijpende verhalen. Over de mensen die er werken, die er komen winkelen of over de spullen die er binnenkomen. Wil je zijn boek ook graag lezen, dan kan je het hier bestellen.  

Data :

1 nov : Gesloten
4 nov : Textielophaling Mortsel Wijk A
6 nov : Geefpunt Duffel open op zaterdag
8 nov : Textielophaling Kontich
9 nov : Textielophaling Ranst
11 nov : Gesloten
12 nov : Textielophaling Edegem
13 nov : Workshop Doedoe
18-20 nov : Opnieuw & Co Wintert
18 nov : Textielophaling Nijlen en Mortsel wijk B
26 nov : Green Friday: aankopen dubbel op klantenkaart
26 nov : Textielophaling Hove          

Opnieuw & Co vzw is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht en groeide ondertussen uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en 6 winkels. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar creëert ook kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.  

Bij Opnieuw & Co zijn er zaken te doen …