Supermarktketen Delhaize organiseert van donderdag 2 december tot en met woensdag 8 december een voedselbonactie ten voordele van de Voedselbank en is daarvoor op zoek naar vrijwilligers. 

Zoals de voorbije jaren stelt Delhaize aan klanten voor ‘waardebonnen’ aan te schaffen. Deze omvatten een lunch (€ 3), een warme maaltijd (€ 6) of drie dagelijkse eetmalen (€ 9). Er kan ook soep gekocht worden in de winkel. Per verkochte soep schenkt Delhaize € 1 aan de Voedselbanken. De aangekochte ‘waardebonnen’ of ‘1 euro per soep’ zullen door Delhaize omgewisseld worden in voedingswaren, die op voorhand, door de Voedselbanken gekozen werden en het best aan de noden van de hulpbehoevenden beantwoorden.

Delhaize in Boechout

Vrijwilligers gezocht !

Zin om als vrijwilliger bij deze actie te helpen ? Je kan je steentje bijdragen door gedurende twee uur de bezoekers van een Delhaize winkel in je buurt aan te spreken en hen de waardebonnen of de soep aan te bevelen. Schrijf je in via www.foodbanks.be op een uur naar keuze en in een winkel naar keuze. 

Foto’s (c) Gazet van Hove.