Hove helpt !

Onze Adviesraad voor Ontwikkelingssamenwerking (AROS) zorgt voor noodhulp, zowel in India als in eigen land :

Zuurstof voor India

Mede dankzij de gift van AROS van 8.000 euro voor noodhulp heeft onze Indiase partner vzw Dreamz van het Anaikatty Rural Community College (ARCC) vier ziekenhuizen kunnen voorzien van voldoende ‘oxygen concentrators’ om de grootste nood in de kleine ziekenhuizen te lenigen. Veel levens zijn hierdoor gered.

Noodhulp voor Wallonië

Een paar maanden later was er opnieuw grote nood, deze keer door de overstromingen in het zuiden van ons eigen land. Opnieuw schonk AROS 8.000 euro. Alle hulp was en is daar nog altijd welkom. Meer info hierover vind je op de website van het Rode Kruis, www.rodekruis.be/helpenhelpt/

Wallonië heeft het nog steeds moeilijk met de overstromingen van deze zomer

Foto’s (c) Gazet van Hove.