De week van 31 januari tot en met 6 februari staat opnieuw volledig in het teken van Belgische muziek. De spotlights worden dan weer volop gericht op muziek van eigen bodem, ook in de Zuidrand !

In de Zuidrand vieren we de Week van de Belgische muziek met de tweede editie van onze eigen Top 100. En jullie stellen die samen ! Stuur vóór 3 februari jouw favoriete top 3 naar beltop100@radiozuidrand.be en bepaal mee hoe de lijst eruit zal zien. Je maakt dan ineens kans op één van de vijf exemplaren van het prachtige Belpop Bonanza Zuidrand-boek die we onder de inzenders verloten.

Heb je nood aan inspiratie ? Klik dan hier en bekijk de lijst van de vorige editie. Luister op zaterdag 5 februari tussen 10.00 en 18.00 uur naar Radio Zuidrand ! Geniet mee en kom te weten wie er allemaal in de lijst staat en wat de top 10 zal zijn. Maar vooral… wie jullie absolute nummer 1 is ! Misschien is het dit keer wel een artiest uit de Zuidrand ? Meer info over hoe je Radio Zuidrand kan beluisteren kan je terugvinden op https://www.radiozuidrand.be/.

Foto’s (c) Gazet van Hove.