René Verbeecklaan 3. Meer info, reservaties en inschrijvingen : 03 / 454 08 37 of dienstencentrum@hove.be .

Cursus ‘Foto’s op de computer’

vrijdag 3, 10, 17 en 24 juni van 9.30 tot 12.00 uur. Meebrengen : fototoestel. Je gebruikt een laptop van het dienstencentrum. 20 euro – inschrijven verplicht .

Bloemschikken

woensdag 22 juni, 13.30 uur, 12 euro – inschrijven verplicht ten laatste op vrijdag 17 juni .

Rummikub

donderdag 9 juni, 14.00 uur, gratis.

Smartphone

spreekuur maandag 13 juni van 13.30 tot 16.00 uur. Wie een smartphone heeft, maar zich nog onwennig voelt bij het gebruik ervan kan er met zijn of haar vragen terecht. Je hoeft niet te reserveren, gewoon langskomen. gratis.

Spreekuur LEIF-medewerker

Met al je vragen over euthanasie, wilsbeschikkingen en alle formulieren die daarbij aan te pas komen, kan je terecht in het dienstencentrum. Op maandagnamiddag en op afspraak zal iemand van LEIF aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en te helpen bij het invullen van de papieren. Je moet vooraf een plaats reserveren.

Zomerzoektocht 2022

van 15 juni tot 24 augustus. De jaarlijkse zomerzoektocht voor groot en klein. Een samenwerking van Dienstencentrum Ten Hove met de Gezinsbond Hove. Dit jaar staat deze zoektocht in het teken van 750 jaar Hove. We stappen samen 750 kilometer bijeen ! Langs een lusvormig traject van ongeveer 4 kilometer, grotendeels kriskras door de Vogeltjeswijk, moeten een aantal foto’s herkend worden. Een uitdaging voor jong en oud, volledig gratis en nog steeds coronaproof. Iedereen kan deelnemen op een dag naar keuze en op eigen tempo. Deelnameformulieren zijn te vinden op de website van de Gezinsbond of kunnen op papier afgehaald worden in het dienstencentrum tijdens de openingsuren (van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.30 uur). www.gezinsbondhove.be .

Alle activiteiten van het dienstencentrum staan op  www.hove.be/thema/3096/dienstencentrum-ten-hove .

Foto’s © Gazet van Hove.