Gemeente Hove

Zitting van maandag 19 september 2022

Om 13:30

In Raadzaal OCMW, Esdoorn 4A – 2540 Hove.

Overzicht punten

Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen van de vorige zitting goed.

Het college van burgemeester en schepenen neemt akte van de ingediende melding voor creëren van een ondergeschikte woongelegenheid.

Het college van burgemeester en schepenen levert een voorwaardelijke omgevingsvergunning af voor plaatsen van een garage na afbraak van de bestaande garage.

Het college van burgemeester en schepenen levert een voorwaardelijke omgevingsvergunning af voor verbouwen van de woning.

Het college van burgemeester en schepenen levert een omgevingsvergunning af voor isoleren van de voorgevel.

Het college van burgemeester en schepenen heeft een vergunning afgeleverd voor het rooien van een conifeer.

Het college van burgemeester en schepenen legt het dossier ‘Kosteloze grondafstand – Kasteelstraat ZN’ ter goedkeuring voor aan de gemeenteraad.

Het college van burgemeester en schepenen keurt de instap in de raamovereenkomst via aankoopcentrale Creat met Boma voor schoonmaak- en hygiënische producten goed.

Het college van burgemeester en schepenen keurt de instap in de raamovereenkomst via aankoopcentrale Creat met Staples voor de aankoop van kantoorbenodigdheden goed.

Het College van Burgemeester en Schepenen gaat in op het voorgestelde partnerschap van de energiecoöperatie ZuidtrAnt om op die manier bij te dragen aan de doelstellingen van het Burgemeestersconvenant 2030 en het LEKP 1.0.

Het college van burgemeester en schepenen gaat akkoord met het busvervoer naar Technopolis.

Het college van burgemeester en schepenen keurt de bestelbons goed.

Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het verslag van de kerkraad.

Het college van burgemeester en schepenen consolideert het arbeidsongeval.

De aanstelling van jobstudenten E1 voor de dienst vrije tijd, tijdens de schoolvakanties van het jaar 2022, werd goedgekeurd.

Er worden tijdelijk een administratief assistent en administratieve medewerkers bibliotheek aangesteld met een vervangingsovereenkomst.

Kennis werd genomen van het aangeboden ontslag in de functie van technisch medewerker openbaar domein en veiligheid C1-C3.

De gunning voor de opleiding van de rijbewijzen BE, C met vakbekwaamheid en CE voor de Uitvoerende Diensten werd toegewezen.

Er werd een vrijwilliger aangesteld voor de opvang van Oekraïense kinderen in de gemeentelijke basisschool.

Het college van burgemeester en schepenen keurt de stage goed.

Het college van burgemeester en schepenen keurt de aanpassing aan een verlofstelsel goed.

Het college van burgemeester en schepenen keurt de vacantverklaring van betrekkingen in wervingsambt van de gemeentelijke kunstacademie Hove voor het schooljaar 2022-2023 goed.

Foto’s (c) Gazet van Hove.