Vind een antwoord in de veelgestelde vragen

Aannemer Vermetten Wegenbouw nv is aangesteld door het lokaal bestuur Lint om de fiets- en voetpaden te vernieuwen in de Liersesteenweg. 

Deze werken worden in 2 fases uitgevoerd. Hieronder volgt de beschrijving van de fases. 

Fase 1 : Rond punt tot aan de Schranshoevelaan – tot december ’22

  • Dit deel van de straat wordt volledig afgesloten. De handelaars zijn steeds bereikbaar voor voetgangers. Parkeer uw wagen of fiets op het Kerkplein of Oud-strijdersplein.
  • Er is een omleiding voorzien die van het rond punt richting Duffelsesteenweg – Kerkhofweg – Bouwenstraat – Liersesteenweg gaat en in de omgekeerde richting via de  Schranshoevelaan – Lindelei – Statiestraat.
  • Opgelet! De Kerkhofweg – Schranshoevelaan en Lindelei zijn tijdelijk enkelrichtingsstraten met zone 30 ingevoerd.
  • De bushalte ter hoogte van De Witte Merel wordt niet bediend

Fase 2 : Schranshoevelaan tot het Lerenveld – 9 januari ’23 – begin april ’23

  • Dit deel van de straat wordt volledig afgesloten. De handelaars zijn steeds bereikbaar voor voetgangers. Er wordt in de Bouwenstraat en Wijngaardlaan een zone ingericht voor tijdelijk parkeren om naar de handelaars te kunnen gaan.
  • De omleiding verloopt via Duffel of Hove/Boechout om de Liersesteenweg/zone tussen het Lerenveld en Lier te bereiken.
  • Op bepaalde momenten moeilijk of onmogelijk om uw garage/inrit te bereiken. Ook parkeert u best uw wagen(s) ’s avonds niet in de werfzone.
  • De bus 130/132 volgt een omleiding via Hove/Boechout vanaf 9 januari 2023. U kan de omleiding in bijlage vinden. 

Iedere werkdag zal een verantwoordelijke van de firma ter plaatse zijn. Mocht u eventueel vragen hebben, contacteert u werfleider Robbe Vermetten. In de maand december volgt er een bewonersbrief in elke bus (van de straten die hinder ondervinden van de werken) met meer info over de afvalverzameling, omleiding,… Hou uw brievenbus dus in de gaten ! 

Mogelijk kunnen de weersomstandigheden het een en ander in de war kunnen sturen waardoor deze planning opschuift. Tot nu toe verlopen de werken volgens goede planning, maar wie weet wat de winter nog in petto heeft … 

Ongetwijfeld zullen deze werken enig ongemak teweeg brengen maar de aannemer tracht deze tot een strikt minimum te beperken.

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht op het algemeen telefoonnummer van de aannemer : 014 / 63 91 90 of kijk eens in de lijst met veelgestelde vragen (en antwoorden) of u daar het antwoord vindt.

Bedankt voor uw begrip en medewerking !

Gerelateerde items

Contact

Vergunningen en werken/technische dienst

Lerenveld 17, in 2547 Lint.

Tel. 03 / 455.98.09.

Alle openingsuren

foto’s (c) Gazet van Hove.