Wat houdt de concessie in ?

Het Lokaal Bestuur Kontich geeft gemotiveerde kandidaten de kans om op het St. Martinusplein een zomerplein, met bijbehorend gelijkvloers terras, voor de periode van twee zomers (juni tot en met augustus 2023-2024) tijdelijk uit te baten. Meer specifiek, een perceel, door de gemeente toe te wijzen, op het St. Martinusplein, waar de concessionaris een zomerterras mag neerzetten. In totaal zijn er vijf percelen beschikbaar, voor vijf verschillende concessionarissen. Samenwerking tussen deze concessionarissen is noodzakelijk en onderdeel van de overeenkomst.

Wie kan zich kandidaat stellen ?

De concessie zal enkel beschikbaar worden gesteld voor lokale café- en restaurantuitbaters in Kontich, die in het bezit zijn van een drankvergunning (afgeleverd door de gemeente). Individueel kan er geboden worden op één perceel maar er moet nadien wel samengewerkt worden als één groep.

Hoe kan je je kandidaat stellen ?

Je kan je kandidaat stellen door ten laatste op 28 maart 2023 om 14.00u. een voorstel in te dienen dat gericht is aan: Gemeente Kontich, t.a.v. Toon Van Thielen : Toon.Van.Thielen@kontich.be, Gemeenteplein 1, 2550 Kontich. Je doet het voorstel op basis van de bijgevoegde documenten in de bijlage: de toewijzingsleidraad, de concessieovereenkomst en het biedingsformulier. 

Bijlagen :

foto’s (c) Gazet van Hove.