In het Stadscafé heb je een zicht op het commercieel centrum en het groene fort.

Een plek …

  • waar koppels op de mooiste dag van hun leven volmondig ja zeggen tegen elkaar.
  • waar het op woensdag bruist van ’t volk op één van de grootste markten van de regio.
  • waar mensen zich komen nestelen met het boek dat ze net geleend hebben in de bib.

Een plek …

  • waar politiekers een overleg plannen tijdens de lunch en medewerkers van lokaal bestuur Mortsel nog iets komen drinken na het werk.
  • waar ruimte is voor de meest uiteenlopende activiteiten in een goed uitgeruste polyvalente zaal.

Een plek aan de voet van het Stadsplein, in het midden van Mortsel-centrum, vlakbij bus, tram en trein. Maar ook met een ondergrondse parking en voldoende plaats voor fietsen.

Een plek met zicht op het commercieel centrum van Mortsel en het prachtige groene FORT 4 als achtertuin.

grondplan Fort 4

Voor deze unieke plek met vele opportuniteiten zijn we op zoek naar een partner voor de horeca-uitbating. Iemand die bruist van goesting en creativiteit om de concessieruimte in het vernieuwde stadhuis in te richten als een plek met een eigen identiteit waar mensen zich welkom voelen. Om iets te drinken of te eten. Om elkaar te ontmoeten in hartje Mortsel.

Word jij warm van het idee alleen al ? Duik dan in de selectie-leidraad die we opstelden voor de concessie van het Stadscafé in het stadhuis van Mortsel. Die bevat alle mogelijke info over de concessie en de procedure, geïllustreerd met referentiebeelden en plannen. Je kan de selectie-leidraad opvragen via aankoopdienst@mortsel.be.
Ben jij een geïnteresseerde kandidaat ? Kom naar de infosessie op zaterdag 25 maart om 10.00 uur. Geef je aanwezigheid door via aankoopdienst@mortsel.be.

foto’s (c) Gazet van Hove.