Bijna vakantie ? Leve de zomerschool !

Zomerschool in Hove van 31 juli tot 11 augustus.

Zomerschool ? Wie wil er tijdens de zomervakantie nu naar school ? Wel, vraag het maar aan de kinderen die al eens naar de zomerschool in Hove gingen hoe plezant het daar was of bekijk het filmpje op onderstaande website !
Ook deze zomer organiseren we in Hove weer een zomerschool. Van 31 juli tot 4 augustus en van 7 tot 11 augustus zijn kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar weer welkom in de leukste school van het jaar. Tijdens de voormiddag oefenen de kinderen individueel hun vaardigheden in Nederlands en wiskunde. In de namiddag leren ze samen spelend verder. We plannen zoveel mogelijk buitenactiviteiten en creatieve opdrachten.

De zomerschool is gratis en richt zich tot kinderen waarvoor het belangrijk is dat ze ook tijdens de vakantie Nederlands en wiskunde inoefenen. Daarom kan je je kind enkel inschrijven via de school.
Denk je dat de zomerschool zinvol is voor je kind ? Neem dan contact op met de zorgleerkracht. Die heeft alle informatie en zal voor de inschrijving zorgen.
Meer info : zomerschool@hove.be of 03 / 460 10 85.

Op bezoek bij de zomerschool in Hove (video)

foto’s (c) Gazet van Hove.