Op de gemeenteraad van dinsdag 25 april vroeg raadslid Lenn De Cleene (N-VA) of er effectief een tweede regenboogzebrapad komt in Hove, en indien positief wat de planning ervoor was ? Hij vroeg ook of het oude regenboogzebrapad in de Kapelstraat een nieuwe verflaag kan krijgen en of er ook flankerend gecommuniceerd gaat worden over dit initiatief ?

Lenn De Cleene

Schepen Koen Volckaerts (Onafhankelijke) antwoordde : “heel waarschijnlijk wordt het deze nacht nog gespoten. Het herspuiten zal gebeuren als alle andere zebrapaden ook herspoten worden. De communicatie laat ik aan de betrokkenen over.” Raadslid Dave Van den Berghe (pH7) maakte de opmerking “dat men deze onderlinge communicatie beter zou intern bespreken binnen de N-VA”. Raadslid De Cleene antwoordde hierop : “ik zit hier nog steeds als raadslid”. Eind september neemt hij als schepen de bevoegdheden van Volckaerts over. Schepen Volckaerts antwoordde ook : “ik ben geen lid meer van de N-VA. De communicatie is wat gestoord”.

Het tweede regenboogzebrapad werd effectief diezelfde nacht aangebracht aan de Paul van Ostaijenlaan. Hove bezit er nu twee.

Foto’s (c) Gazet van Hove.